Spreker

Spreker 

devider

Communiceren. We doen het allemaal, elke dag. Vaak zonder erbij na te denken. Maar hoe effectief is onze communicatie eigenlijk? Behalen we onze doelen? Krijgen we anderen makkelijk mee of ervaren we weerstand? Het loont de moeite om ons eigen gedrag in communicatie te onderzoeken. Onder de deskundige leiding van Mieke Bakker, communicatiespecialist en trainer, gaan de bezoekers aan de slag met deze vragen.

Leuk om te boeken voor congressen, studiedagen of opvulling voor je informatieve dag.

“Op speelse wijze help ik mensen om het eigen gedrag in communicatie te onderzoeken. Hoe reageer je op anderen, hoe reageren anderen op jou? Wist je dat we allemaal voorgeprogrammeerd zijn in onze wijze van reageren? Het is interessant én leuk om te ontdekken waar je met kleine aanpassingen een beter resultaat kunt behalen. En het mooie is: iedereen kan het. Makkelijker communiceren kun je leren”, aldus Mieke Bakker.

Makkelijk communiceren

devider
mieke-bakker-communicatietrainer-spreker

“Tijdens een interactieve presentatie vertel ik meer over wat communiceren nu eigenlijk inhoudt. Maar we gaan ook samen aan de slag. Met leuke, eenvoudige oefeningen krijgen de deelnemers al een stukje inzicht in hun wijze van communiceren en hoe dat verbeterd kan worden.

In mijn trainingen maak ik mensen bewust van wat er gebeurt als ze in contact zijn met anderen. Hoe valkuilen en patronen hen belemmeren om vrij en makkelijk te communiceren. Wat de impact is voor henzelf en voor de ander. Hoe ze het zelf kunt observeren, wijzigen en in kunnen zetten in het dagelijks leven. Ik geef jou de tools om te inspireren, motiveren en overtuigen. Het helpt in zowel je zakelijke als persoonlijke leven. Je boekt betere resultaten en wordt gehoord, gezien én begrepen.”

Over Mieke

devider

Mieke Bakker (1976) is psychiatrisch verpleegkundige, communicatiespecialist en -trainer. Deskundige op het gebied van non-verbale en verbale communicatie. Als verpleegkundige in diverse zorginstellingen en later in de psychiatrie, observeert zij al 25 jaar gedrag. Sinds 2005 geeft zij communicatietrainingen binnen de zorg, bij bedrijven en aan particulieren. Vanuit haar onderneming Mieke’s CommunicatieTrainingen deelt zij haar kennis en ervaring om anderen vrijer en makkelijker te leren communiceren.

Mieke Bakker - Communicatie specialist voor betere zakelijke communicatie